Onze jaarlijkse compliance audits voor Sufficio Milieu, Arbo en RI&E vinden doorgaans op locatie plaats. Maar de komst van remote audits bieden een oplossing als een bedrijfsbezoek op dat moment door bijvoorbeeld coronamaatregelen niet mogelijk is. Als jouw bedrijf het niet toelaat om een audit in zijn geheel fysiek op locatie uit te voeren, pas dan één van onze andere varianten toe voor een succesvolle (online) audit. Maak ter voorbereiding gebruik van onze document-overzichten voor Milieu, Arbo en RI&E actualisatie. Je ontvangt deze (indien van toepassing) vooraf van onze adviseurs bij de afspraakbevestiging voor de audit.

Maak gebruik van een van onze opties

Optie 1, Bedrijfsbezoek op jouw locatie

De controle van documenten en rondgang vindt volledig plaats op locatie. De adviseur neemt de documenten en openstaande acties met jou door en maakt een rondgang. Is een fysiek bezoek niet mogelijk dan is variant 2 een prima alternatief.

Optie 2, Gehele compliance audit op afstand

Werk samen met de adviseur het administratieve deel en de online ‘live’ rondgang uit met beeldbellen. Ben je op kantoor, maar is de rondgang door het bedrijf niet mogelijk? Dan is variant 3 de beste mogelijkheid om de audit uit te voeren.

Optie 3, Online compliance audit, alleen administratief

Heb je zelf geen toegang tot het (volledige) bedrijf? Dan neemt remote de adviseur alleen het administratieve/documenten deel en de openstaande acties met jou door. Plan daarna een afspraak in voor een fysiek bedrijfsbezoek, zo gauw dat weer mogelijk is.

Share This