Overzicht en inzicht zijn de gevleugelde woorden voor ons

Precieze werkwijze en strenge beveiliging

Als producent en leverancier voor de nucleaire geneeskunde zijn we gespecialiseerd in het maken, verwerken en distribueren van medische isotopen. Dit vraagt van ons uiterst precieze werkwijzen en processen. Het ‘stuk’ beveiliging is bij ons dus best wel streng. Toch zijn wij niet ISO gecertificeerd, want dat is vanuit de Radiologische Kernenergiewet niet verplicht. Maar wij zitten midden in een Natura 2000 gebied. De maatregelen zijn streng en de beperkingen hoog. We houden elke activiteit daarom nauw in de gaten.

Altijd up-to-date met wet- en regelgeving

Met de keuze voor Sufficio Milieu benutten we verschillende voordelen. Het systeem is altijd up-to-date als het gaat om wet- en regelgeving. Het geeft aan wat specifiek op onze werkzaamheden van toepassing is. Niet alleen vanuit onze branche en activiteiten moeten we weten waar we staan, maar ook vanuit onze bedrijfslocatie met eigen milieuvergunningen. Wij maken daarom dankbaar gebruik van de optie ‘Voorschriften’ binnen Sufficio Milieu en Sufficio Mar voor het wettelijke aspecten register.

Voorbereid op overgang Omgevingswet

Ons gevoel is dat het met de komst van de omgevingswet strenger wordt. En het voordeel van Sufficio is dat het systeem de informatie voor de overgang naar die Omgevingswet al stapsgewijs toevoegt. Samen met een toelichting wat het voor ons gaat betekenen. We gebruiken Sufficio regelmatig om acties af te ronden. Zo staat alle belangrijke informatie op 1 plek en dat werkt sneller. We grijpen gemakkelijk terug om de status van aspecten te beoordelen en houden documenten bij in het systeem.

Inspelen op veranderingen cruciaal

Het is een snelle digitale wereld waar in we leven, waarbij het op tijd inspelen op veranderingen cruciaal is. En wij zien dat dit met Sufficio goed op orde is. Echter, wij gooien niet zomaar Sufficio Milieu open voor allerlei gebruikers. Het zijn onze Veiligheidskundigen die werken met Sufficio. Hun deskundigheid borgt dat we te allen tijde voldoen aan wat van ons wordt verlangd. Naast Sufficio Milieu werken we met Sufficio Arbo en Sufficio RI&E. Sufficio geeft ons duidelijkheid en overzicht, simpel en in begrijpbare taal: dat is wat het belooft en dat is wat het waarmaakt.

Curium Nederland B.V.

Lees meer

Gerelateerde berichten

Share This