Minder afhankelijk van partijen die komen beoordelen door actieve houding en Sufficio

Nieuwe methode om proactief te handelen

Bronswerk blijft zich voor de omgeving continu verbeteren. Jaren geleden zetten we hiervoor al een milieumanagement- en arbosysteem op. Om proactief en preventief te handelen en ons van anderen te onderscheiden. Het toepassen van de nieuwste methoden om aan wet- en regelgeving te voldoen, is daarom voor ons echt een must. Net als een goede database met de juiste wet- en regelgeving.

Praktische en betrouwbaar

Voor optimale ondersteuning van onder andere de ISO 14001-certificering zijn we overgestapt naar Sufficio Milieu. Dit systeem voorziet ons regelmatig van updates met vernieuwingen en optimalisaties. De praktische kant van Sufficio brengt ons verder en geeft ons veel vertrouwen. Na de jaarlijkse controle met Sufficio Milieu en inmiddels ook met Sufficio Arbo en Sufficio RI&E is goed terug te lezen wat onze acties zijn.

Zoals Bronswerk destijds al voorop liep, zo werken wij nu nog steeds. Het resultaat is dat we bij het continueren van onze ISO-certificeringen elk jaar ‘met vlag en wimpel’ slagen!

Realtime informatie ook voor CI

Werken met Sufficio geeft ons een keuze aan voorgestelde maatregelen. Geen uitgebreide kwartaalrapportages meer, wel realtime en interactieve uitwisseling van informatie. Dat is prettig. Daarbij spreekt de certificerende instantie veel waardering naar ons uit. Dit is mede omdat we met Sufficio systematisch werken aan het voldoen aan wetgeving en, aantoonbaar, aan verbeteringen. Door onze actieve houding zijn we minder afhankelijk van partijen die komen beoordelen.

 

 

Lees verder hoe Sufficio Arbo en Sufficio RI&E is toegepast op deze locatie.

Lees meer

Gerelateerde berichten

Share This