De overgang naar een online systeem houd je niet tegen als de hoeveelheid informatie alsmaar toeneemt

Respect voor milieu en MVO-principes

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en zeer betrouwbare producten die aan specifieke eisen moeten voldoen. Dit ondersteunen wij met tal van noodzakelijke certificeringen. We werken in het kader van milieuverbeteringen al jaren volgens de ISO 14001-norm. Wij respecteren niet alleen wet- en regelgeving, maar gaan verder. Denk hierbij ook maatregelen gericht op het reduceren van ons energieverbruik. Met een certificering volgens de CO2-prestatieladder en deelname aan het MVO-register omarmen wij de MVO-principes.

gAvilar is specialist in meet- en regelapparatuur voor gasdistributie voor de huishoudelijke en zakelijke markt. 

Actueel milieuaspectenregister

Voor het voldoen van alle milieuwet- en regelgeving hanteerden wij voorheen handige Excel overzichten. Echter: de overgang naar een online systeem houd je niet tegen als de hoeveelheid informatie alsmaar toeneemt. Voor het voldoen aan de milieuwet- en regelgeving en als ondersteuning van onze ISO 14001-certificering zijn wij inmiddels overgestapt naar Sufficio Milieu. Het toevoegen van een link naar achtergrondinformatie, documenten of specifieke wetgeving in een online omgeving zijn al een paar grote voordelen. Ook ons milieu aspecten register hebben we van Excel overgebracht naar Sufficio Mar. Sufficio Milieu gekoppeld aan Sufficio Mar geeft ons nu een completer beeld en bovenal een goed gevoel.

Betrouwbaar gereedschap

Na de jaarlijkse compliance ronde door de BMD adviseur vind je makkelijk de openstaande acties terug in het systeem. Toegelicht en voorzien van voorgestelde maatregelen. Sufficio Milieu werkt voor ons als een stuk gereedschap waar wij op vertrouwen. Je zet periodiek openstaande acties gemakkelijk uit naar collega’s. Ook de Certificerende Instantie krijgt snel inzicht met Sufficio om onze compliancy te beoordelen. Zo ook voor Sufficio RI&E.

 

Lees meer

Gerelateerde berichten

Share This