Je zit boven op de wetgeving en stuurt op toekomstige veranderingen

Kritieke punten blijven niet liggen

Wij sturen proactief op toekomstige veranderingen. De overheid dicteert ons veel vanuit de Arbowet. Om te zorgen dat kritieke punten niet blijven liggen, werken we met het online systeem: Sufficio. Sufficio Arbo biedt ons de mogelijkheid om het voldoen aan de Arbowetgeving beheersbaar te maken. En wij stemmen hierbij de belangrijkste aspecten direct met onze bedrijfsarts en HR af.

Ons bedrijf werkt al jaren met diverse medische isotopen, accessoires en toepassingen. Wij maken tevens ook niet-radioactieve producten. Bij het werken met dit soort stoffen voert kwaliteit de boventoon.

Aan de slag met tussentijdse updates 

Naast Sufficio Arbo werken we met Sufficio Milieu en RI&E. Voor alle Sufficio modules hanteren we een jaarlijkse controle ofwel actualisatie. Heel erg fijn: de maandelijks updates gewijzigde wetgeving! Daarmee zien we precies dat wat betrekking heeft op onze bedrijfsvoering. Met dit soort updates gaan HVK’ers aan de slag. Acties uit Sufficio Arbo gaan vervolgens naar de desbetreffende afdelingen en hierin staat de medewerker centraal.

Aandacht voor actuele aspecten

Voor onze interne audits geldt een sterke overtuigingskracht om het direct goed te doen. En met Sufficio Arbo geven we precies die aandacht aan de aspecten die een goed personeelsbeleid nodig heeft. Door bijvoorbeeld Covid bleek de impact van thuiswerken deels groter dan we dachten. Hierin speelt onze OR een sterke rol. Bij nieuwe acties zetten we eerst richtlijnen op zodat we weten van de ‘wat, wie en hoe’. Je zit bovenop de wetgeving en stuurt op toekomstige veranderingen.

Curium Nederland B.V.

Lees meer

Gerelateerde berichten

Share This